سلام دوست گرامیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط EslamianA برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نتیجه چی شد .
سلام دوست گرامیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط EslamianA برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نتیجه چی شد .
|
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام جناب امید
الان که دارم این پیام رو میذارم با سیستم جدیدم!
حقیقتش خودمم نفهمیدم چی شد
همین که بورد اصلی رو آوردم بیروون با وجودی که حتی کولرم نکردم باز کنم و دوباره ببندم
همین طوری با یه رم و بدون هیچ قطعه اضافی با تک بوق بالا اومد و تصویر داد!!
بعد از اونم دیگه کیسوجمش کردم و خوشبختانه این بار مشکلی نبود و حتی ویندوز قبلیم روی سیستم قبلیمو بالا آوردم و ویندوز جدیدی هم نصب نکردم!
هرچی فک میکنم نمیفهمم ایراد از کجا بوده! یه جا چیزی گیر کرده بوده! یا هرچیز دیگه خدا رو شکر مشکل حل شد
مکافات بود میخواستم برم تهران... دردسریه واقعا
بازم خدا رو شکر و از شما هم تشکر میکنم. هم اینکه پیگیر بودید و کاملا یه روز کامل جوابگوم بودید که خیییییلی ارزش داره
خدا همیشه دلتون رو شاد نگهداره :)
ارادت. یا حق
سلام فرشید عزیز
الان که دارم این پیام رو میذارم با سیستم جدیدم!
حقیقتش خودمم نفهمیدم چی شد
همین که بورد اصلی رو آوردم بیروون با وجودی که حتی کولرم نکردم باز کنم و دوباره ببندم
همین طوری با یه رم و بدون هیچ قطعه اضافی با تک بوق بالا اومد و تصویر داد!!
بعد از اونم دیگه کیسوجمش کردم و خوشبختانه این بار مشکلی نبود و حتی ویندوز قبلیم روی سیستم قبلیمو بالا آوردم و ویندوز جدیدی هم نصب نکردم!
هرچی فک میکنم نمیفهمم ایراد از کجا بوده! یه جا چیزی گیر کرده بوده! یا هرچیز دیگه خدا رو شکر مشکل حل شد
مکافات بود میخواستم برم تهران... دردسریه واقعا
بازم خدا رو شکر و از شما هم تشکر میکنم. یه روز کامل جوابگوم بوده که خیییییلی ارزش داشت
خدا همیشه دلت رو شاد نگهداره :)
ارادت. یا حق
AMD>INTEL (03-09-16)
خوشحالم مشکلت حل شد . پس به حرفم گوش کردی و بیرون کیس تصویر گرفتی.احتمالا بد پیچ کرده بودی و برد تحت فشار بوده . لطفا در تاپیک زیر نظرت را درباره پشتیبانی آنلاین گیگابایت بنویسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط EslamianA برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دفترچه تجربیات کاربران از e-Support گیگابایت در ایران
چشم حتمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این تنها کاریه که میتونم در قبال کمک های شما انجام بدم
فقط یه مورد... احیانا احتیاجی به دستکاری و تنظیم بایوس که نیست؟
من تاریخ و ساعت رو ست کردم
و ترتیب بووت طبیعتا
این هم یه تصویر از وضعیت قطعات در بایوس هست. مشکلی که دیده نمیشه؟!
![]()
نه نیازی به دستکاری نیست . همین که بدون مشکل کار میکنه نشون میده تنظیمات درست و صحیح هستند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط EslamianA برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سپاسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توی موبایل با یوزر قبلی بودم
با سیستم با این یکی یوزر!
نظرو درج کردم جناب امید :)
AMD>INTEL (04-09-16)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks